• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Ontdek de verschillende groepslocaties die Quadenoord te bieden heeft

De uitgelezen mogelijkheid om samen met vrienden of familie te genieten van de natuur

De Bruidssuite

De Bruidssuite is ons meest afgelegen groepsterrein en wordt zo genoemd om dat je er in bescheiden kring kunt trouwen. Maar je kunt er ook heerlijk met familie en vrienden genieten van de rust en natuur. De Bruidssuite ligt namelijk helemaal afgelegen van de camping, omsloten door bos. Je hebt dus echt je privé plekje. Er is ruimte voor ongeveer 30 tot 50 personen. Ideaal ook voor bijvoorbeeld natuurworkshops, bushcraftcursussen, opleidingsdagen, etc.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Paradijs

Het Paradijs ligt aan een paradijselijk en beschermd stukje grasland waar je de zon onder kunt zien gaan met vrienden en familie. Dit groepsterrein ligt in het midden van het landgoed en is bereikbaar via onverharde wegen. Hier kun je met een groep van ongeveer 20 tot 40 personen genieten van elkaar. Er zijn bosdouches en boswc’tjes op loopafstand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Kleine Bocht

Ons kleinste groepsterrein, de Kleine Bocht, is er voor de groepen van ongeveer 8 tot 12 personen. Het terrein ligt weer lekker afgelegen van alles en iedereen waardoor je samen met vrienden en familie van de natuur kunt genieten. Er zijn bosdouches en een boswc’tje op loopafstand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.