• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Back to basics midden in de Veluwse bossen

De uitgelezen mogelijkheid om jezelf even helemaal terug te trekken

Kom tot jezelf in De Bosuil

Aan de rand van de Veluwse bossen in het Renkums beekdal is het heerlijk vertoeven, zeker wanneer je niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Ontsnap de dagelijkse drukte door te genieten van het moois, de rust en ruimte die Quadenoord te bieden heeft. De Bosuil ligt midden op het Landgoed Quadenoord. Je hebt echt je eigen plekje om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur.

Geniet van de ongerepte natuur

Er is een uitgebreid net van wandel- en fietspaden in de directe omgeving van ons landgoed. Diverse (knooppunt-)fietsroutes en wandelroutes (LAW 6-2, LF 4b) bevinden zich nabij of lopen over het landgoed.

Koken

In de buitenkeuken kun je op gas koken en een kleine afwas doen. Op 2 minuten lopen kun je de grote afwas doen en is er een koelkast voor gemeenschappelijk gebruik. Er is een koffiezetapparaat (french press).
Plof lekker neer in een stoelen van Weltevree met een warm schapendekentje. Er is een vuurschaal aanwezig maar fikkie stoken kan alleen tijdens fase 1 op Natuurbrandrisico.nl.
Op loopafstand vind je een warme bosdouche en bostoiletten.

Je hoeft niets mee te nemen...

Je bed is lekker opgemaakt als je aankomt, met een handdoek voor in de bosdouche en keukenlinnen voor in de buitenkeuken. Er zijn borden, bestek, pannen, een snijplank en voldoende glazen.

Slapen

Er is een knus eenpersoonsbed aanwezig in een bedstee constructie.

Je mag een extra persoon meenemen die in een tentje of op een matje op de grond komt slapen. De extra kosten hiervan zijn €25 per persoon per nacht.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.