• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Back to basics midden in de Veluwse bossen

De uitgelezen mogelijkheid om de Veluwse wildernis te ontdekken

Eén van de oudste natuurcampings van Nederland

In 1926 streken de eerste kampeerders neer en eigenlijk zijn ze sindsdien nooit meer weggegaan. Zo is de natuurcamping een onmisbare spil in het web dat Landgoed Quadenoord heet. En waar er over de jaren veel is veranderd, blijft de ongerepte natuur van ons natuurkampeerterrein nagenoeg hetzelfde. Even terug naar toen, dus!

Geniet van de ongerepte natuur

Hier midden in de Veluwse bossen is het heerlijk vertoeven, zeker wanneer je niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Kies zelf je plekje uit, stap even uit de wereld van sociale media en Netflix en geniet van de avonturen die het bos te bieden heeft!

Less is more!

Op de natuurcamping is weinig aanwezig en daarmee voor ons part alles wat je nodig hebt om vollop te genieten. Er is bijvoorbeeld geen elektriciteit op je kampeerplaats, maar wel oplaadpunten in de buurt. Warm water (vijftig cent) en douchen (ook vijftig cent) is mogelijk. Maar even een douche minder kan ook geen kwaad! Alle rust en ruimte is overigens gratis inbegrepen.

Altijd welkom…

Natuurcamping Quadenoord is lid van Stichting de Groene Koepel. Om bij ons te kamperen, moet je daarom in het bezit zijn van het groene boekje. Deze is op het terrein verkrijgbaar bij Bassie bij de Beelden of bij de campingbeheerder (Kari) en kost €15,95 voor de kaart of €19,95 voor het boekje.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.