• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Wandel- en fietsroutes

Wandel – en fietsroutes op én langs landgoed Quadenoord
De uitgelezen mogelijkheid om de Veluwse wildernis te ontdekken

Wandel- en fietsroutes

Twee klompenpaden over landgoed Quadenoord!

Klompenpaden zijn lokale gemarkeerde wandelroutes, opgezet door de provincie Gelderland in 2022 om het gebruik van oude- en nieuwe voetpaden te stimuleren. De paden gaan zo veel mogelijk over kerkpaden, jaagpaden, tinedwegen of veenkades die vaak al eeuwenlang onderdeel zijn van het landschap. Twee van deze paden lopen over ons landgoed.

Klompen aan en gaan; het Molenbeeksepad en het Hartensepad

Het Hartensepad snijdt als een mes door ons landgoed heen. Je loopt door het Renkumse Beekdal heen en treft op dit 14 kilometer lange pad grafheuvels, beken, sprengen, planten én dieren aan. Lees hier meer. Aan de rand van ons landgoed vind je het Molenbeeksepad. Dit pad is 17 kilometer lang en neemt je mee over de Gelderse hei, prachtige beekdalen en historische plaatsen. Klinkt goed? Ontdek hier meer!

Verschillende prachtige fietsroutes door het landgoed heen

In én rondom Quadenoord is er veel te beleven, maar ook veel gebeurd. Dat zul je ervaren wanneer je te fiets de Airborne route en de Liberation route aflegt (beiden rond de 45 kilometer lang). Daarnaast zijn ontzettend veel uitgestrekte landgoederen en historische kastelen rondom Quadenoord te vinden. De Kastelenroute van 45 kilometer lang is iets om je vingers bij af te likken als hiervan houdt!

Omringd door fietsknooppunten

Ben je op een avontuurlijke bui en wil je zelf je pad kiezen? Fiets dan lekker van fietsknooppunt naar fietsknooppunt. Rondom landgoed Quadenoord vind je de knooppunten 89, 88 en 82. Een goede thuisbasis dus om van te vertrekken. Plan je eigen route hier.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.