• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Veelgestelde vragen

Kamperen

+
Je kunt bij ons met je tentje komen kamperen. Daarnaast is het terrein toegankelijk voor auto’s, vouwwagens, caravans en campers. Voor campers langer dan 5 meter is het boeken van een camperplek verplicht.
+
Ja, je bent van harte welkom. Denk er alleen wel aan dat het Groene boekje (€15,95) verplicht is en een heel jaar geldig is. Deze kun je Bij Bassie kopen of bij een medewerker van de camping
+
Om ervoor te zorgen dat we elkaar én de natuur respecteren, hebben we een aantal huisregels. Om 23:00 is het stil op de camping.
+
Bekijk hier of vuur in een vuurschaal is toegestaan. Bij fase 2 is dit niet toegestaan, bij fase 1 is vuur in een gesloten vuurschaal toegestaan. Wij verhuren geen vuurschalen op de camping. Echter zijn ze wel bij Bassie te huur (vaak tot een uur of 16 open).
+
We houden van basic, het is immers een natuurcamping. Elektriciteit is er niet (maar er zijn wel oplaadpunten). Ook is er sanitair in de buurt (warm water en douche €0,50
+
Ja, maar dan wel maximaal 2. 
+
Ja, dat is verplicht. Dit kan (vaak) gewoon nog op dezelfde dag hoor!

Landgoed Quadenoord

+
Navigeer naar Quadenoord 4, 6871 NG Renkum en je komt bij ons aan
+
Voer “bosweg, Renkum” in. Deze weg volgen (geasfalteerd) tot overgang naar zandpad. Negeer bord verboden voor auto’s aangezien je bestemmingsverkeer bent. Na circa 1 kilometer ligt rechts de camping en links de beeldentuin met “Bassie”.
+
Goede vraag! Uiteraard kun je op allerlei manieren bij ons verblijven, daar lees je hier meer over. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten op én rondom ons landgoed te vinden. Tot slot organiseren we ook nog eens allerlei activiteiten.
+
Op 3 kilometer afstand is de dichtstbijzijnde winkel en op 1500 meter afstand is openbaar vervoer aanwezig.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.