• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Over het natuurkampeerterrein

Welkom bij één van de oudste natuurcampings van Nederland. In 1926 streken de eerste kampeerders neer en eigenlijk zijn ze sindsdien nooit meer weggegaan. Zo is de natuurcamping een onmisbare spil in het web dat Landgoed Quadenoord heet. Hier is het heerlijk vertoeven, zeker wanneer je niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Kies zelf je plekje uit, stap even uit de wereld van sociale media en Netflix en geniet van de avonturen die het bos te bieden heeft! 

Natuurcamping Quadenoord is lid van Stichting de Groene Koepel. Om bij ons te kamperen, moet je daarom in het bezit zijn van het groene boekje. Deze is op het terrein verkrijgbaar bij de campingbeheerder die regelmatig over het terrein loopt, of bij Bassie in de Beeldentuin en kost €15,95. Bij je reservering dien je minimaal één kampeermiddel aan te geven. Wil je een camperplaats boeken voor een camper groter dan 5 meter? Klik dan hier.

De faciliteiten

  • Service Rust en ruimte gratis inbegrepen!
  • Service Maximaal 2 huisdieren toegestaan
  • Service Warm water € 0,50
  • Service Douche € 0,50
  • Service Sanitair in de buurt
  • Service Geen elektriciteit, oplaadpunt in de buurt
Boek dit verblijf
4/5
Rust en ruimte gratis inbegrepen!
Sanitair in de buurt
Geen elektriciteit, oplaadpunt in de buurt

Prijs vanaf
€6,70

Prijs exclusief toeristenbelasting die op locatie betaald dient te worden. De boeking kan niet kosteloos geannuleerd worden.


Reviews(8)

5/5
gastvrij en flexibel.
Ik was voor mijn werk in de gemeente en heb alleen overnacht op de camping. Wat mij treft is het contact met de beheerders. Aangezien de cursus die ik gaf zich afspeelde vanaf 9.00 uur tot 22.30 uur en ik daarover berichte, kreeg ik een uiterst sympathiek bericht terug. Mocht ik opnieuw in de buurt komen dan zal ik zeker weer een plek zoeken op deze camping.
A. Muller 14 June 2022
4/5
Veel vrijheid in kamperen in prachtige bos omgeving
we hebben een goed weekend op Quadenoord gehad ondanks de harde regen: het terrein ligt prachtig in de bossen en we hebben het Klompenpad van 14 km kunnen lopen vanaf de camping. het is leuk dat je gewoon ergens kunt gaan staan waar plaats is en er geen afgebakende genummerde kampeerplaatsen zijn.het sanitair is wel wat krap als de camping vol is
m. peerden 12 June 2022
4/5
Sanitair uitbreiding zou prettig zijn, zeker gezien de prijs
Met Pinksteren toen het terrein vol was is er echt te weinig sanitair aanwezig waardoor je in de rij moest staan bij het toilet. Omgeving is prachtig en fijn dat je zelf je plek kan bepalen
J. Kleijn 10 June 2022
This site is registered on wpml.org as a development site.