• Gasten geven ons een 9.4/10
  • 230 hectare rust & ruimte
  • Voor ieder wat wils

Over het natuurkampeerterrein

Welkom bij één van de oudste natuurcampings van Nederland. In 1926 streken de eerste kampeerders neer en eigenlijk zijn ze sindsdien nooit meer weggegaan. Zo is de natuurcamping een onmisbare spil in het web dat Landgoed Quadenoord heet. Hier is het heerlijk vertoeven, zeker wanneer je niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Kies zelf je plekje uit, stap even uit de wereld van sociale media en Netflix en geniet van de avonturen die het bos te bieden heeft! 

Natuurcamping Quadenoord is lid van Stichting de Groene Koepel. Om bij ons te kamperen, moet je daarom in het bezit zijn van het groene boekje. Deze is op het terrein verkrijgbaar bij de campingbeheerder die regelmatig over het terrein loopt, of bij Bassie in de Beeldentuin en kost €15,95. Bij je reservering dien je minimaal één kampeermiddel aan te geven. Wil je een camperplaats boeken voor een camper groter dan 5 meter? Klik dan hier.

De faciliteiten

  • Service Rust en ruimte gratis inbegrepen!
  • Service Maximaal 2 huisdieren toegestaan
  • Service Warm water € 0,50
  • Service Douche € 0,50
  • Service Sanitair in de buurt
  • Service Geen elektriciteit, oplaadpunt in de buurt
Boek dit verblijf
4.6/5
Rust en ruimte gratis inbegrepen!
Sanitair in de buurt
Geen elektriciteit, oplaadpunt in de buurt

Prijs vanaf
€6,70

*Excl. toeristenbelasting €1,30 p.p.p.n.Reviews(576)

5/5
Mooie rustige plek, back to basic
Gezellig nachtje weg met mijn vader. We hadden het idee om in de avond gezellig een vuurtje te stoken en dat kan hier! De voorzieningen zijn basic, maar prima op orde. Verbazingwekkend druk nog voor een regenachtig weekend in september! Mensen weten de plek te vinden blijkbaar.
Van Dijk 25 September 2023
5/5
Eenvoudig genieten van de natuur!
Een nacht met mijn jongste zoon in een tentje en een tarp met een kampvuurtje. Heerlijk genoten van de omgeving. Kampeerterrein is netjes en faciliteiten ook. Raad het echt aan als je basic wilt camperen in de natuur.
Y. Meijer 24 September 2023
5/5
Mooie camping, prettig sanitair. Geen codes meer, wel 50ct voor de douche
Wij waren 1 nachtje hier. Eerdere jaren ben ik hier ook met verschillende gezelschappen geweest. Het was nu erg fijn dat er geen gedoe was met een code bij het hek. De douche is fijn en op de site staat duidelijk dat hij op 50ct muntjes gaat. De plek is nog steeds prachtig. Nóg mooier zou het zijn als je geen muntjes meer nodig hebt voor de douche
Y. Roep 21 September 2023
This site is registered on wpml.org as a development site.