Zeven
Een lokaal zevengangendiner, slapen in comfortabele tipi’s en ervaar de rustgevende wildernis
Zeven, de ideale manier om je zintuigen te laten prikkelen en de kracht van rust te ervaren. Met hout uit eigen bos hebben we een zelfgebouwde boskeuken gebouwd. In deze hexahedron kookt Chef Joris van Tongeren (Toscanini, Amsterdam) samen met zijn maître Matthieu Fijan (Vuurtoreneiland, Amsterdam) voornamelijk op open vuur en met traditionele kooktechnieken een uniek zevengangenmenu. Het diner verschilt elk weekend en is samengesteld met overheerlijke hyperlokale ingrediënten van gepassioneerde leveranciers.
Na een kleine wandeling word je ontvangen met een heerlijke borrelbox die je ergens in het bos of bij je tipi kunt nuttigen. Zo heb je even helemaal de tijd om tot rust te komen en te onstpannen in de natuur. Vervolgens bereiden wij een heerlijk maal voor je klaar. Verzadigd kom je tot rust in en rondom onze heerlijk ruime luxe tipi’s. Val in slaap onder de kraakheldere sterrenhemel en ontwaak door de vrolijke vogels die hun ochtendgroet brengen. In het midden van het bos hebben we een warme douche voor je klaar staan en we ronden de bijzondere ervaring af met een heerlijk ontbijt.
Programma
*Excl. toeristenbelasting €2,40 p.p.p.n.