• Gasten geven ons een 9.4/10
 • 230 hectare rust & ruimte
 • Voor ieder wat wils
Zeven is in 2023 een prikkeling voor al je zintuigen

Zeven is in 2023 een prikkeling voor al je zintuigen

Zeven is in 2023 een prikkeling voor al je zintuigen. Het is ons doel om onze gasten 24 uur lang te laten ontspannen en onthaasten. In ons eeuwenoude bos gevuld met rijke historie geniet je van de rustgevende wildernis met bijzonder eten, prachtige natuur, comfortabele tipi’s en goed gezelschap.  

Dus, ben je thuis deze zomer? Laat je in de watten leggen bij Zeven! Op zoek naar een leuke verrassing voor je vriend(in)? Kom samen 24 uur heerlijk tot rust in ons prachtige bos!

Over Zeven

Vanaf het moment dat je jouw auto parkeert aan onze bosrand, laat je de dagelijkse zorgen en digitale wereld achter je. Na een rustgevende wandeling kom je aan bij onze zelfgebouwde boskeuken. Met hout uit eigen bos is de hexagon (zeshoek) de creatie die de symmetrie en gezonde balans van de natuur symboliseert. 

Bij aankomst ontvang je een borrelbox en krijg je de tijd om even te genieten. Vervolgens wordt een zevengangenmenu bestaande uit hyperlokale seizoensproducten en bijzondere smaakcombinaties bereid. Na het kampvuur duik je onze heerlijk ruime luxe tipi’s in. Val in slaap, op de beste matrassen van Matt Sleeps, onder de kraakheldere sterrenhemel en ontwaak door de vrolijke vogels die hun ochtendgroet brengen. In het midden van het bos hebben we een warme douche voor je klaar staan.

Programma

 • Dag 1
  • 16:00 Ontvangst in het bos met borrel box
  • 18:30 Aan tafel voor een zevengangendiner
  • 22:00 Nog even opwarmen bij het kampvuur
  • 23:00 Lights out
 • Dag 2
  • 09:00 Ontbijt met vers fruit, brioche & eitje en pancakes
  • 11:00 Vertrek uit het bos

De chefs

Even voorstellen! Dit zijn Nasim en haar vriend en chefkok Javo. Zij nemen in 2023 de Zeven boskeuken over. Nasim is ooit begonnen bij Cookies & Cream in Berlijn, het eerste vegetarische restaurant met Michelinster. Zij heeft daarna de wereld over gereisd en overal gekookt. De laatste periode in Mexico bij Treehouse (Tulum) waar zij Javo heeft ontmoet. Javo heeft onder andere bij Puyol in Mexico City het vak geleerd.

Met roots in Mexico en Berlijn kun je bijzondere smaakcombinaties en creatieve gerechten verwachten. Dit gecombineerd met een oog voor detail en een focus op lokale ingrediënten en leveranciers is natuurlijk helemaal Zeven. 

Het eten

Het zevengangenmenu is samengesteld met overheerlijke hyperlokale ingrediënten van gepassioneerde leveranciers. Het is ons doel om hierbij de pure smaak van de Veluwe voor te schotelen. Hierbij werken we enkel met seizoensproducten. Dit leidt er ook toe dat het menu elke week anders is. 

Om die pure smaak van de Veluwe optimaal over te brengen, kiezen we ervoor om authentieke kooktechnieken toe te passen. Zo zul je ons voornamelijk op open vuur zien koken én experimenteren we wekelijks met bijzondere gerechten en frisse combinaties van verrassende producten. Zo gingen we laatst even terug naar onze jeugd door deeg op een stokje te roosteren boven je eigen, kleine ‘vuurkorf’! 

Partners

Ommuurde Tuin

De Ommuurde Tuin ligt in de historische moestuin van koning Willem III op Landgoed Oranje Nassau’s Oord in het Renkums beekdal. Het wordt omsloten door een prachtige oude muur uit de tijd van Napoleon. Een betoverende schat vol kleur en smaak waar wij elke week de mooiste seizoensproducten in de wacht slepen. Al meer dan 20 jaar telen ze veganistisch, in harmonie met het land. Stap bij Zeven binnen in de magie van De Ommuurde Tuin.

Bieren van Marcel (Gelders GraanGeluk)

Deze stichting is opgericht om akkers op een natuurlijke, agro-ecologische manier te herstellen. Vanaf 2017 worden graanakkers met zeldzame, Nederlandse gewassen ingezaaid en worden deze oergranen geoogst voor gezond ambachtelijk streekbrood en natuurbier. Leuk feitje: op ons eigen Quadenoord landgoed wordt het prachtige graan geteeld waarvan dit bijzondere biertje wordt gebrouwen. Extra leuk feitje: tijdens ons ontbijt serveren we het brood van Gelders GraanGeluk. 

Vivian Sauvage

Dit wijnhuis uit Arnhem importeert en distribueert natuur- en biodynamische wijnen van kleine producenten in Europa. De wijnen zijn op natuurlijke wijze gefermenteerd. Zo wordt er niks aan toegevoegd en zijn ze vegan. Samen met onze chefs en wijnkenners hebben we een mooi aanbod aan wijnen geselecteerd die ons zevengangenmenu complementeren. 

Producenten uit de buurt

We kijken elke week weer of we met lokale producenten kunnen samenwerken. De ene week betekent dit wild bij een lokale slager bemachtigen, de andere week groentes die in het seizoen komen van een boer uit de buurt!   

Landgoed Quadenoord

Op ons landgoed viert de natuur, rust en ruimte hoogtij. Zo’n 130 jaar lang biedt landgoed Quadenoord een veelzijdig geheel zoals landbouw, bosbouw en verblijfsrecreatie. Alles met het doel om de natuur te beschermen, verbeteren en delen met elkaar. Omdat we erin geloven dat er in eenieder van ons een natuurambassadeur schuilt. Of je nou op zoek bent naar niets en daarom bij ons juist alles vindt of de behoefte hebt aan een stukje comfort, rust en ruimte. Bij ons ben je aan het juiste adres en altijd welkom. 

Noot 

Voor meer informatie, aanvragen of beeldmateriaal, neem contact op met Hester Siegersma via zeven@quadenoord.nl.

Content

In de Zeven persmap vind je ondersteunende video en fotografie voor plaatsing van het bericht.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.